fbpx

5Rhythms Class


Twitter Facebook

5Rhythms Thursdays | Patras

Thursdays 17:00 - 19:00
6 Sep 2018 - 27 Jun 2019
Location: Hatha Yoga Studio, ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ & ΚEΡYΝΕΙΑΣ 16 26441 Patras, Greece
Patras, Greece Show map
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

"Το θέμα είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο κέντρο σου, να παραμένεις προσηλωμένος στον στόχο σου, όσο χαμός να συμβαίνει γύρω σου. 

Σαν το μάτι του κυκλώνα, να μένεις σταθερός."  Πάττυ Πετροπούλου


Αυτά μας μαθαίνει ο διαλογισμός, και αυτά μαθαίνουμε και στους 5Ρυθμούς. 


Οι 5Ρυθμοί χρησιμοποιούν το σώμα για δια-λογιστούμε, να δια-κόψουμε τον λογισμό μας που ταξιδεύει ώστε να επιστρέφουμε πάλι στο σχέδιό μας, στο πλάνο μας ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα πτυχές του εαυτού μας που μέχρι πριν ήταν ανεξερεύνητες, υποσυνείδητες.


Οι 5Ρυθμοί είναι μια φοβερή πρακτική, προσιτή σε όλους, ικανή να αλλάξει ζωές, σερβιρισμένη με το περιτύλιγμα της μουσικής, του live djing, του ecstatic dance. Ναι, είναι όλα αυτά και ναι έχει πλάκα και ναι περνάμε ωραία, είναι sexy, ειναι φυσικά provocative μα πάνω απ'όλα είναι φιλοσοφία και τρόπος να ζεις.


Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε την πρακτική που προσελκύει στις αίθουσες χορού εκατομμύρια ανθρώπους κάθε ηλικίας, σωματοτύπου και ψυχοσύνθεσης.


Για εσάς που θέλετε να μάθετε να εκφράζεστε περισσότερο μέσα από το σώμα σας, με λιγότερα λόγια και περισσότερη κίνηση. Για εσάς που απλώς θέλετε να χορέψετε έξω από περιορισμούς και φόρμες, ελεύθερα! Για εσάς που εμπιστεύεστε το σώμα σας και θέλετε να μάθετε από αυτό. 


Οι 5Ρυθμοί®, είμαι μια πρακτική διαλογισμού εν κινήσει, χρησιμοποιούμε το σώμα για να σωπάσουμε την πολυλογία του μυαλού. Δεν υπάρχουν βήματα να μάθετε, μόνο να ακολουθήσετε τον δρόμο που σας δείχνει το σώμα σας. Θα κινηθούμε, θα ιδρώσουμε, θα μάθουμε.


Με σεβασμό στην πρακτική και πολύ χιούμορ, η Πάττυ Πετροπούλου καθοδηγεί το μάθημα ως δασκάλα, μαθήτρια και Dj.


Για το μάθημα:

Το μάθημα, σε επίπεδο Waves®, απευθύνεται σε όλους όσους έχουν σώμα και αναπνέουν (ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και ικανοτήτων) ενώ δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία με την κίνηση, τον διαλογισμό ή τους 5Ρυθμούς®.


Χορεύουμε το Κύμα® μέσα από το Flowing, Staccato, Chaos, Lyrical και Stillness περνώντας από διαφορετικά στάδια ώστε να καταλήξουμε με τον πιο αληθινό εαυτό μας στην στιγμή!


Η Πάττυ:

Η Πάττυ Πετροπούλου, γεννήθηκε στην Πάτρα, σπούδασε ναυτιλιακά στο Λονδίνο και δούλεψε για χρόνια ως Υπεύθυνη Παραγωγής Συναυλιών και Φεστιβάλ στην Αθήνα. Μοναδική δασκάλα των 5Rhythms® στην Ελλάδα, πιστοποιημένη στην Αμερική, ανακάλυψε και αποφάσισε να υπηρετήσει την πρακτική το 2011. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται μέχρι σήμερα και διδάσκει σε Ελλάδα και Ευρώπη μαθήματα και σεμινάρια σε διαφορετικά γκρουπ, εταιρίες και φεστιβάλ. 



Διαβάστε για τους 5Ρυθμούς/about 5Rhythms:

http://www.5rhythms.com/

Διαβάστε για την Πάττυ Πετροπούλου/about Patty Petropoulou:

http://www.5rhythms.com/teachers/Patty++Petropoulou

http://www.dancetheater.gr/συνεντεύξεις/item/10443-πάττυ-πετροπούλου

https://www.lifo.gr/mag/columns/6853

Facebook group:

https://www.facebook.com/groups/5rgreece/

Facebook page:

https://www.facebook.com/5rythmoi/

No matter how still we stay, we  are always moving. The breath that makes our chest move with tiny pauses. Our cells that come alive and die. The blood that is flowing through our bodies. In 5Rhythms we come to realize this movement happening and we let it express freely through our soma. In 5Rhythms you are not asked to dance, just to be one with the energy moving in and around you while following the way of the Wave using Gabrielle Roth's map.



NOTES

Eλάτε λίγα λεπτά νωρίτερα.Οι πόρτες κλείνουν στις 20:15. Στους 5Ρυθμούς κινούμαστε και καθόμαστε, ιδρώνουμε και κρυώνουμε, φανελάκι και φούτερ είναι πάντα μια καλή ιδέα. Γενικά φορέστε άνετα ρούχα. Χορεύουμε με παπούτσια χορού ή ξυπόλητοι, αποφύγετε τις κάλτσες γιατί γλυστράνε και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Registration Policy

Drop In


Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading