fbpx

5Rhythms Talleres


Twitter Facebook

SOURCE met Marc Silvestre

Waves
10 Oct 2021
Ubicación: Brugge, OLV Inrit 2 Barrièrestraat 17/18 Brugge
Brugge, Belgium Show map
Organizer: Katrien Mazijn


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

DESCRIPCION

 Marc is a certified 5 Rhythms® teacher level wave® and Heartbeat® and an Official Coach from ICF( international coach federation) Dans: Marc begon te dansen in 1995 na heel wat jaren martial arts. Hij heeft meegedaan met veel dansvoorstellingen, o.a. hedendaagse dans.

In 2002 ontdekte hij de 5 ritmes dans. Hij volgde de training in de USA met Gabrielle Roth. Sinds 2011 geeft hij klassen in Frankrijk, Zwitserland, België, Lithuania,…Inschrijven & info: registration@5ritmesbrugge.be  

Zondag : Workshop “Source” : Early Bird : 65€ (booking before the 10 September) Full Price: 70€ Op voorhand aanmelden ook voor de open wave!    


Open wave: 09/10 van 19:00-21:30

Workshop: 10/10 van 11 -17:30

Barrièrestraat 15/17 8200 Brugge

Zaterdagavond 09/10/2021: Open wave : 25€


Marc wordt regelmatig geïnviteerd door coach teams om bewegingen voor te stellen en creaties te geven in de zakenwereld. Sinds 2013 bracht Marc daar een nieuw pad binnen om management praktijken beter te leren begrijpen. 


                             “SOURCE” dansworkshop met Marc Silvestre te Brugge

Waar komt de bron van je dans vandaan? Waar komt de bron van wie jij bent vandaan?

Hoe laat je energie reizen doorheen alle lichaamsdelen van je lijf en hoe laat je de dans zijn in zijn eenvoud? Hoe laat je de creativiteit van wie je bent openbloeien tijdens alle situaties in je leven?

De 5 ritmes map geeft aan elk van ons de gelegenheid om te experimenteren en deze bron van energie in beweging te brengen. Het is heel mooi op de dansvloer maar zeer belangrijk in je wereld van elke dag. Tijdens deze workshop verkennen we hoe onszelf te verbinden met deze bron en geven er via dans uitdrukking aan. Wij zullen de heartbeat map gebruiken wat betekent dat we met emoties werken als bron van beweging. Om deze workshop te kunnen volgen is het goed om reeds de 5 ritmes of een andere vorm van bewust bewegen te hebben gedanst.  

Inschrijven & info: registration@5ritmesbrugge.be    

 



NOTAS

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In


WORKSHOP NIVEL

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PRERREQUISITOS: No prerequisites required.

Close it

Newsletter y listas de correo electrónico. Suscríbase!


Para recibir nuestro newsletter y estar en nuestra lista de correo, por favor completar y enviar este formulario:
* Campos requeridos

Form Heading