fbpx

5Ritmova Sat


Twitter Facebook

Donderdag Waves

Thursdays 19:30 - 21:30
9 Jan 2020 - 25 Jun 2020
Lokacija: Thuis Wageningen, Stationsstraat 32 6701 AM Wageningen
Wageningen, Netherlands Prikaži mapu
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

5Ritmes®, is als een work out en meditatie voor lichaam en geest. Breng je lijf in beweging: Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch, Verstilling®. Door onze beweging te volgen, nieuwsgierig te zijn, in beweging en verstilling, met en zonder muziek, worden we wakker(der) en ons wezen leeft op. Er is plezier en ook weerstand, welkom en zet het om in jou beweging, jou dans. Zie het als het volgen van de eindeloze bewegende stroom die jou Leven is.

Ervaring is onbelangrijk. Fijn als je zin hebt adem en aandacht te geven aan je beweging en nieuwsgierig bent je dans te volgen waar die ook gaat.

5Rhythms®, gecreëerd door Gabrielle Roth en wereldwijd beoefend. 5Rhythms® is een filosofie, perspectief, kunstvorm en een dynamische bewegingspraktijk, er van uitgaand dat, als je je psyche in beweging brengt, deze zichzelf kan genezen. Beweging is zowel medicijn als metafoor en gaat voorbij taal, cultuur en leeftijd, poogt lijden om te zetten in kunst, uitingen naar gewaarwording en bewustzijn in actie. Waar de 5Ritmes® worden beoefend, ontstaat een gemeenschap om te dansen, zich in het zweet te bewegen, te veranderen, elkaar te ondersteunen. En een veilige ruimte te bieden voor een ieder om aan de greep van ons ego te ontkomen en het lekkere, sappige, onvoorspelbare, fascinerende, risico nemende, deel van onszelf wakker te maken dat verlangt om vrij te zijn.

Creativiteit. Verbinding. Gemeenschap.

Deze klas wordt gegeven als onderdeel van de vereisten voor het voltooien van mijn 5Rhythms Teacher training Programma. Dirk Jan neemt momenteel deel aan dit trainingstraject tot gecertificeerd 5 Ritme docent. Deze klas ondersteunt mijn groei en ontwikkeling als docent 5 Ritmes.



BILJEŠKE

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In


CLASS LEVEL DETAILS

I am currently participating in the training path to become a certified 5Rhythms teacher.
PREDUVJETI: None

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading