fbpx

5Ritmova Radionica


Twitter Facebook

DeepenYour Chaos

Waves
Led by: Katrien Mazijn
4 Jul 2021
Lokacija: Bruges, OLV Barièrrestraat 15/17 Brugge
Brugge, Belgium Prikaži mapu
Organizer: Katrien Mazijn


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

 De chaos op wereldniveau voelen we misschien ook in ons privé leven. Welke tools kunnen we gebruiken om ons lichaam te vrijwaren van stress en chaos rondom ons. Waar halen we energie en kracht om elke dag helder te kunnen denken in het midden van een rumoerige leefomgeving. Soms weten we niet meer…


Wat zal er volgen, waar gaat ons pad naartoe. We hebben niet steeds alles onder controle en dat maakt ons onwennig of onzeker. Te midden van deze chaos en onzekerheid toch blijven geloven in wat komt en in vertrouwen stap voor stap verder gaan met je leven, is een kunst.


Tijdens deze workshop geef ik enkele tools die bruikbaar zijn in je dagelijkse leven. Dankzij de live beat begeleiding van de drum dansen we in overgave tot de diepte van onze “kern” zichtbaar wordt in het midden van onze chaos. We eindigen met een zalig ligconcert. Helemaal welkom, met veel of weinig energie, alles is ok!


Info & inschrijven: inschrijven@dansjegevoel.be – Klik op flyer voor meer info!



BILJEŠKE

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


DETALJI O RAZINI RADIONICE

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREDUVJETI: No prerequisites required.

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading