fbpx

5Rhythms Les


5Rhythms & Organic Wine dinner at Mikeleni Events

Locatie: Mikeleni Events, Ktima Vandorou, Mintilogli
Patras, Greece Show map
Organizer: Patty Petropoulou


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

KAART

BESCHRIJVING

Κράτηση απαραίτητη  / Το Κτήμα Βανδώρου Mikeleni βρίσκεται στο Μιντιλόγλι και όχι στο κέντρο της Πάτρας οπως δείχνει ο χάρτης παρακάτω.


Kάντε copy paste την παρακάτω δειύθυνση  για την φόρμα εγγραφής. https://forms.gle/rbuL5iUbfmoPTYTXA

-----------

Tην Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 19:30, σας προσκαλούμε στο mikeleni events για μια εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας!


Η Πάττυ Πετροπούλου, μοναδική πιστοποιημένη δασκάλα της πρακτικής δυναμικού κινητικού διαλογισμού 5Rhythms® στην Ελλάδα, θα είναι κοντά μας για ένα session που σκοπό έχει να απελευθερώσει την κίνηση, την αναπνοή και το πνέυμα μας. 


Τους 5Ρυθμούς® εμπνεύσθηκε η νεϋορκέζα Gabrielle Roth στα 70’s και από τότε χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο χορεύουν το Wave®, ή αλλιώς το Κύμα. Πρόκειται για μια αυτογνωσιακή πρακτική που μπορούν να ακολουθήσουν άτομα όλων των ηλικιών και σωματοτύπων, ανεξαρτήτου εμπειρίας και σχέσης με την κίνηση ή τον διαλογισμό, καθώς καμία κίνηση δεν είναι υποχρεωτική προκειμένου να λάβει κανείς τις ευεργετικές ιδιότητες του Wave®.


Ελάτε να δοκιμάσετε λοιπόν κάτι καινούριο που οι περισσότεροι «πρωτάρηδες» βρίσκουν «μοναδικο», «απελευθερωτικό», «ηρεμιστικό», «διασκεδαστικό» στον υπέροχο κήπο του mikeleni, υπό τον ήχο μουσικών από όλο τον κόσμο.


Μετά τους 5Ρυθμούς® θα ακολουθήσει ο διάσημος χορτοφαγικός μπουφές του mikeleni ολοκληρωτικά φτιαγμένος από το βιολογικό μποστάνι του κτήματος με την συνοδεία του βιολογικού κρασιού μας!


Μουσική, κίνηση, σύνδεση και κλείσιμο με καλό φαγητό και ποτό κάτω από τα αστέρια!


Μια αξέχαστη εμπειρία σας περιμένει να την ζήσετε!


Κράτηση θέσης μόνο με δήλωση στην google form που θα βρείτε στο παρακάτω link.

https://forms.gle/rbuL5iUbfmoPTYTXA


Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε το συντομότερο προκειμένου να απελευθερωθεί η θέση για άλλους ενδιαφερόμενους.



AANTEKENINGEN

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In


CLASS LEVEL DETAILS

In een 5Ritmes® Waves Workshop ervaar je de basis van het gehele 5Ritmes spectrum. Tijdens een workshop vindt verdieping plaats van je fysieke expressie, de ritmes en hun polariteiten. VOORWAARDE VOOR DEELNAME: Geen.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Aanmelding nieuwsbrief en mailinglijst


Vul onderstaande velden in om onze nieuwsbrief te ontvangen en om op onze mailinglijst te komen. Klik daarna op Verzenden:
* Verplichte velden

Form Heading