fbpx

5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

De Ontembare Vrouw - Zielehuid

Waves
19 Aug 2022 - 21 Aug 2022
Location: Tate, Esscheweg 1
Boxtel, Netherlands Show map
Organizer: Pauline van Hezik


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

Dag vrouw,


Als jouw wilde ziel op de achtergrond raakt en de wereld neemt het over, weet jij instinctief wel waar ik het over heb: de neiging van het vrouwelijke om klaar te staan, in te schikken, door te gaan.


Jouw ziel roept je om naar huis te gaan als het tijd is en onze eigen huid aan te trekken tot deze weer past, tot we weer in ons zielehuis zijn. De plek die we ons ergens diep van binnen herinneren, de plek waar we verwonderen, tevreden zijn en vrij.


In deze driedaagse workshop is er ruimte om met dit thema te bewegen door dansen, delen en zijn. Binnen, en buiten als het weer meewerkt. Een dagdeel zal je met jezelf doorbrengen. Op zaterdagavond is er de optie voor een gezamenlijk potluck diner op een locatie op 5 minuten lopen, wat boeiende en eerlijke gesprekken belooft bij het kampvuur.


Dit is de laatste keer dat we in Boxtel verblijven. De beheerder gaat verhuizen. Genieten nu het nog kan van deze prachtige setting, gedragen door de aarde, de bomen, de dieren en fijne plek zelf.


Voor de derde keer koos ik een thema uit het boek De Ontembare Vrouw van Clarissa Pinkola Estés. Een boek dat elke vrouw in huis zou mogen hebben. Een troost, een plezier, een sensuele zucht, een wijze les voor vrouwen die ten diepste hun ware aard willen leven en genieten.


Belangrijk dat je al vaker (5Ritmes) hebt gedanst zodat je je dansende stroom zelfstandig kan volgen.


Drie dagen, 19-21 augustus 2022, 10-17 uur plus zaterdagavond potluck

€195 als je betaalt voor 15 juli, daarna €225.



NOTES

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading