5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

Surrender

Waves
Led by: Erik Soyland
11 Jan 2019 - 13 Jan 2019
Location: Scenehuset, Bogstadveien 49
Oslo, Norway Show map
Organizer: Erik Soyland


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

Surrender er en 5 Rytme Workshop hvor vi utforsker hva det vil si å overgi seg til vår bevegelige natur. Det kommer til å bli mye dans og bevegelse, øvelser og mulighet for å utforske hva vi bærer med oss og hvordan vi med stor vennlighet og kan gi slipp på og overgi oss til dansen. Gjennom å hengi oss til bølgene av energi som beveger seg i og gjennom oss gir vi kropp og psyke en mulighet for å helbrede seg selv. Når vi overgir oss til dansen og slutter å kjempe imot, åpner vi oss for ting slik de faktisk er. Vi tar imot og lar det sirkulere i og gjennom oss, slik at vi kna følge det uten å kontroller, manipulere eller holde oss selv tilbake. Vi former våre intensjoner, uttrykker og skaper det vi ønsker for oss selv. Vi overlater resultatet og gir slipp på det vi bærer, slik at vi kna bryte gjennom og oppdage nye muligheter. Vi lar oss ikke begrense, men danser oss inn i leken tilstedeværelse og større indre ro. Vi danser med livet som det er og lar dansen og danseren i oss vise veien til vår essens og sanne natur. 


De første 2 årene Erik underviste ble denne Workshoppen kalt intentions, de 2 neste årene ble den kalt Nyttårs dans. I år har Erik valgt å kalle den Surrender. 


Vi kommer til å gå inn i de samme teamene som før. Hva vi har med oss fra året som gikk og hvordan vi kan renske ut og slippe taket på det vi ikke lengre trenger. Forme og uttrykke våre intensjoner og finne retning. I år blir det enda større fokus på hvordan vi kan overgi oss til det som vil danses og la dansen og danseren i oss vise oss veien. 


Alle er velkomne uansett erfaring eller ikke. 


Erik Søyland holder rommet. 

Erik har danset store deler av sitt liv og ble i 2003 lidenskapelig opptatt av de 5 Rytmene. I 2014 ble han sertifisert 5 Rytme lærer og har undervist jevnlig siden det. Han underviser med intensitet, kraft og humor.
NOTES

Pris 1800 kr

Early Bird: 1500 kr 

Kun fredag kveld: 300 kr

Early bird vet påmelding og innbetaling av hele Workshoppen inne 18.Desember. 

Send mail til: Erik.soy.78@icloud.com 

Du får da en bekreftelses mail med nødvendig info om innbetaling.

Jeg gleder meg veldig og håper danseføttene din finner veien til Scenehuset denne helgen. 


Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In or Pre-Register


WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading

Send me Teacher Training program updates*

Join The Moving Center New York Tribe*

Join North America Tribe*

Join Europe Tribe*

Join Australia Tribe*

Join Central America Tribe*

Join South America Tribe*

Join Asia Tribe*

Join Africa Tribe*