5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

Waves

Waves
Led by: Erik Soyland
5 Sep 2015
Location: Rom for Dans - Marstrandgate 8
Oslo, Norway
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

Liker du å danse og har lyst til å utforske din egen dans ? Eller har du en danser i deg som du enten har glemt eller undertrykkt i lengre tid ? Har du spenninger i kroppen eller har lyst til å finne mere plass til å være deg selv i ditt unike utrykk ? Eller er du allerede en dedikert 5 Rytme danser som ønsker å gå dypere inn i praksisen ? Uansett hva du har med deg av erfaring, eller ikke med denne eller andre danseformer, vil Waves workshoppen være en fin mulighet til å slippe din naturlig dans og essensielle bevegelse fri !!! På Waves nivået i 5 Rytme praksisen jobber vi med er å bli bedre kjent med vår kropp og hva som egentlig bor i den. Vi jobber med å gi det vi fra øyeblikk til øyeblikk er i kontakt med og opplever, fysisk utrykk og slipper taket i det som holder oss fast. Gjennom å gjøre dette kan vi oppdage oss selv på nytt og få kontakt med de naturlige tilstandene av energi som vi egentlig er. Vi oppdager nye muligheter som bærere oss videre både i dansen og hverdagen. Det kreves ingen fysiske ferdigheter eller erfaring på noe plan for å delta. Du er hjertelig velkommen og jeg gleder meg til dansen.

NOTES

Pris: 700 / 500 ( Studenter / Arbeidsledige / Pensjonister) Påmelding v innbetaling av hele beløp til konto før Torsdag 3 sept. Kontakt eriksheart@gmail.com for detaljer.

WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading

Send me Teacher Training program updates*

Join The Moving Center New York Tribe*

Join North America Tribe*

Join Europe Tribe*

Join Australia Tribe*

Join Central America Tribe*

Join South America Tribe*

Join Asia Tribe*

Join Africa Tribe*