fbpx

5Rhythms Workshop


Endless Waves, vol. 1

Waves
20 Jan 2019
Locatie: GL Salonki, Satakunnankatu 28 B
Tampere, Finland Show map
Organizer: Karoliina Valontaival


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

KAART

BESCHRIJVING

 ENDLESS WAVES

OHJAAJANA KAROLIINA VALONTAIVAL (SERTIFIOITU 5RHYTHMS®-OPETTAJA)

Osa 1: su 20.1.2019 klo 11 – 17

Osa 2: su 4.8.2019 klo 11 – 17


Työpajat muodostavat kokonaisuuden, mutta ovat kuitenkin itsenäisiä osuuksia. Voit osallistua molemmille kursseille tai vain yhteen!


5Rytmiä on kokonaisvaltainen tanssimeditaatioharjoitus ja luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. Aalto on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa.


”Endless Waves” kutsuu keholliselle matkalle, jossa uppoudumme liikkeen syliin, kerros kerrokselta, aalto aallolta syventyen. Opettelemme kehollista, hyväksyvää läsnäoloa, jonka lämmössä voimme löytää sopusointua itsemme kanssa. Jumit saavat aikaa ja tilaa pehmentyä, takut kesyyntyä ja sulkeutunut avautua. Tanssiessa palautuu, mieli kirkastuu ja löytyy tie olennaisen äärelle.


Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!



AANTEKENINGEN

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In or Pre-Register


NIVEAU WORKSHOP DETAILS

In een 5Ritmes® Waves Workshop ervaar je de basis van het gehele 5Ritmes spectrum. Tijdens een workshop vindt verdieping plaats van je fysieke expressie, de ritmes en hun polariteiten. VOORWAARDE VOOR DEELNAME: Geen.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Aanmelding nieuwsbrief en mailinglijst


Vul onderstaande velden in om onze nieuwsbrief te ontvangen en om op onze mailinglijst te komen. Klik daarna op Verzenden:
* Verplichte velden

Form Heading