fbpx

5Rhythms Workshop


Kontakt Improvizacio es 5Ritmus muhely

Waves
Led by: Peter Fejer
8 Apr 2018
Locatie: Eötvös10, Eötvös utca 10., Budapest, Hungary, 1067
Budapest, Hungary Show map
Organizer: Peter Fejer


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

KAART

BESCHRIJVING

 Két mozgásos improvizációs hagyomány ötvözésével fogunk kísérletezni ezen a műhelyen. A célunk az, hogy megtaláljuk azokat a találkozási pontokat, melyek gazdagabbá tehetik az improvizációs kelléktárunkat és ezzel érdekesebbé, teljesebbé válhasson a táncélményünk. Mind az 5Ritmus©, mind pedig a Kontakt Improvizáció hagyománya arra kínál lehetőséget, hogy jobban tudjunk kapcsolódni. Kapcsolódni a testi mivoltunkhoz, kapcsolódni egymáshoz, kapcsolódni a minket körülvevő világhoz. A kapcsolódás megkönnyítése lesz a vezérfonalunk ezen a műhelyen.

Mind a ketten mintegy 10 éve gyakoroljuk már a mozgásos improvizáció különböző formáit, ráadásul majdnem ugyanennyi ideje gyakoroljuk az improvizációt egymással is. Mindketten sokévi tanítási és táncos tapasztalattal is rendelkezünk ezen a területen.

A részvétel előképzettséget nem igényel, csak legyél nyitott a kísérletezésre, a mozgásra, a tapasztalásra. A többi jön magától!AANTEKENINGEN

 Árak:

· · teljes: 9.000 Ft (5000 Ft vissza nem térítendő előleg befizetésével)

Kedvezmények:

· · március 2-ig jelentkezve 7500 Ft (5000 Ft vissza nem téríthető előleg befizetésével)

Jelentkezés csak email-ben:

eszter.foldvari@gmail.com vagy fejer.peter@ritmusok.hu címen.


Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In or Pre-Register


NIVEAU WORKSHOP DETAILS

In een 5Ritmes® Waves Workshop ervaar je de basis van het gehele 5Ritmes spectrum. Tijdens een workshop vindt verdieping plaats van je fysieke expressie, de ritmes en hun polariteiten. VOORWAARDE VOOR DEELNAME: Geen.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Aanmelding nieuwsbrief en mailinglijst


Vul onderstaande velden in om onze nieuwsbrief te ontvangen en om op onze mailinglijst te komen. Klik daarna op Verzenden:
* Verplichte velden

Form Heading