fbpx

5Rhythms Workshop


Vinter-Rytmer

Waves
7 Feb 2020 - 9 Feb 2020
Locatie: Arbeideren, Arbeideren, Skolegata 9, 8445 Melbu
Melbu, Norway Show map
Organizer: Marte Opshaug Teigen


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

KAART

BESCHRIJVING

Det å leve i en kropp, som et fysisk og åndelig vesen, det er litt av en reise. En hel helg med 5Rytmer kan gi deg det pustehullet du trenger for å ta vare på deg selv. Bevissthet om kroppen, pusten og energien din kan hjelpe deg å holde fokuset på det som er viktig - for deg. 


Sola har snudd, vi er fortsatt innerst i vinternatten, og i denne workshopen skal vi danse mot våren og det nye som skal spire i 2020. Vi bruker de 5Rytmene som kart, og nærmer oss våre viktigste spørsmål gjennom rytmene. Hvor vokser jeg akkurat nå? 

Hva i meg trenger mer rom, mer stillhet, mer pust, mer lytting, sånn at jeg kan vokse mot det jeg vil bli mer av.


De 5 Rytmene: Flyt, Stakkato, Kaos, Lyrisk og Stillhet, setter kroppen og psyken som helhet i bevegelse. Hver av rytmene er en hel verden i seg selv, med sin egen bevegelseskvalitet og energi. Du får instruksjon som er lett å følge, og som hjelper deg til å finne fram til de 5 Rytmene i din egen kropp. Alle danser på sin egen måte. Når vi lar kroppen uttrykke det som er sant i øyeblikket, fører det oss dypere inn i oss selv, og det blir en invitasjon til sjelen om å følge etter. Når kroppen og det vi føler, det vi vet og det vi ser blir til en enhet, er det en dyp heling som finner sted.


5Rytmer™ er en enkel men dyp og kraftfull bevegelsespraksis. Noen velger å kalle det meditasjon i bevegelse, noen velger å kalle det dans. Det er begge deler. Det er dans, men det er ingen trinn eller ”moves” du skal lære, og dermed kan du heller ikke gjøre ”feil”. Det er også meditasjon, laget for moderne, vestlige mennesker. Bli med på workshop, sett av tid til fordyping og egenomsorg, det vil du ikke angre på.



AANTEKENINGEN

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


NIVEAU WORKSHOP DETAILS

In een 5Ritmes® Waves Workshop ervaar je de basis van het gehele 5Ritmes spectrum. Tijdens een workshop vindt verdieping plaats van je fysieke expressie, de ritmes en hun polariteiten. VOORWAARDE VOOR DEELNAME: Geen.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Aanmelding nieuwsbrief en mailinglijst


Vul onderstaande velden in om onze nieuwsbrief te ontvangen en om op onze mailinglijst te komen. Klik daarna op Verzenden:
* Verplichte velden

Form Heading