fbpx

5Ritmova Radionica


Twitter Facebook

Syndesis

Waves
23 Jun 2023 - 25 Jun 2023
Lokacija: Re-Green, Seliana
Seliana, Greece Prikaži mapu
Organizer: Patty Petropoulou


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

Syndesis 

English below

Σύνδεσις 23-25/6

To εργαστήριο Σύνδεσις-Syndesis 23-25/6 θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο μας Regreen, στην Σελιάνα για περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Συνδεσις, με το σώμα, τον εαυτό, το άλλο, τον άλλο. Συνδεσις μέσα από το κινούμενο σώμα, μέσα από το χορό. Σύνδεσις μέσα από τη σοφία και την ιστορία που φέρει το σώμα μέσα του. Κάθε σώμα κρατά την ιστορία του, κάθε κίνηση μπορεί να την αφηγηθεί.

Οι 5Ρυθμοί, εργαλείο μας.

Κοντά στη φύση από εκεί που ήρθαμε.

Σ έναν δεύτερο χρόνο, θα δωθεί ο χώρος και ο χρόνος για να μοιραστούμε και να επεξεργαστούμε λεκτικά, ό,τι θα αναδυθεί, θα αποκαλυφθεί, θα ξαναθυμηθεί το σώμα μας μέσα από την κίνηση, τον ρυθμό, τον χορό. Για να δημιουργήσουμε το ασφαλές πλαίσιο να συμβεί αυτό, μαζί μας θα είναι η Αγγελική Καλαντζοπούλου, που εχει μεγαλή εμπειρία στη πρακτική των 5Ρυθμών , αλλά διαθέτει και την ιδιότητα της ψυχοθεραπεύτριας.

Σκοπός του εργαστηρίου μας είναι να φύγουμε με μια όμορφη , ήρεμη και ζεστή σύνδεσις με τον εαυτό μας, το σώμα μας, τη φύση, τους άλλους. Να γεμίσουμε ενέργεια και να αποκτήσουμε καποια εργαλεία ώστε να ανακτούμε αυτή τη σύνδεση και στην καθημερινότητα μας.

Φόρμα ενδιαφέροντος

 https://forms.gle/iEdyrGXEo8ZkVAM1A

To κόστος συμπεριλαμβανομένων όλων των γευμάτων και της διαμονής στα φανταστικά κρεβάτια του Regreen (συγκατοίκηση) θα είναι:

Εarly bird 315,00€ κατ'άτομο για κρατήσεις με 50% προκαταβολή έως 19/5/2023

Νormal Price 355,00€

This original workshop for a limited group of participants, we offer for the first time, is a combination of 5Rhythms Movement Meditation and time for the group to explore verbally what their movements reveal with the assistance of Angeliki Kalatzopoulou, an long time 5Rhythms student and a movement psychotherapist.



The cost includes group sessions, breakfast, lunch, dinner and shared accommodation.

Εarly bird 315,00€ per person with 50% deposit (non refundable) until 19/5/2023

Νormal Price 355,00€


Registration Policy

Pre-Registration Required 



BILJEŠKE

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


DETALJI O RAZINI RADIONICE

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREDUVJETI: No prerequisites required.

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading