fbpx

5Ritmova Sat


Twitter Facebook

Let's MOVE! Athens

Lokacija: PLYFA, 39, Korytsas, Votanikos, Athens
Athens, Greece Prikaži mapu
Organizer: Patty Petropoulou


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

 Happy New Beginnings!

THIS CLASS IS BILLINGUAL


Επιτέλους ξανά στην Αθήνα!

"Who said this is about Dancing?" 

Gabrielle Roth, 5Rhythms

Ελάτε να ξεκινήσουμε πάλι, αρχάριοι και έμπειροι, όλοι ευπρόσδεκτοι σε έναν καινούριο χώρο που θα μας φιλοξενήσει φέτος σε άτακτα διαστήματα!

Οι 5Ρυθμοί είναι - μια διασκεδαστική δημιουργική πρακτική διαλογισμού εν κινήσει- καθώς δεν υπάρχουν βήματα να μάθουμε. Αντιθέτως ακούμε το σώμα μας μέσα από την κίνηση και διευρύνουμε το κινητικό μας λεξιλόγιο σε σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους στο γκρουπ.

Οι 5Ρυθμοί είναι - το δικό μου εργαλείο για να βοηθήσω τους ανθρώπους να κινηθούν και να κινήσουν το σώμα, το συναίσθημα, την επιθυμία. Να βρουν την ελευθερία, την κατανόηση και την αποδοχή. Mείωση του στρες, του άγχους και χαλάρωση είναι μερικά από τα αποτελέσματα.

Οι Ρυθμοί είναι - flow, staccato, chaos, lyrical και stillness.

Αφηνόμαστε στην διαδικασία και κινούμε την ενέργειά μας μακρυά από την εγκεφαλική πολυλογία του μυαλού, ενώ κινούμαστε αυθόρμητα και δημιουγικά, εκτονωνόμαστε και χαλαρώνουμε.

5Rhythms® με την Πάττυ Πετροπούλου, μοναδική πιστοποιημένη Δασκάλα της 5Rhythms® Global USA στην Ελλάδα. Διδάσκει μαθήματα drop in και online, σεμινάρια και one to one στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο ΠΛΥΦΑ, Κορυτσάς 39, Κεραμεικός

Κόστος: 10€ ανέργων/φοιτητικό, 15€ κανονικό και 20€ για όποιον νιώθει ότι θέλει να δώσει παραπάνω για να στηρίξει των ανέργων. 🤩 



BILJEŠKE

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


CLASS LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREDUVJETI: No prerequisites required.

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading