5Ritmova Radionica


Twitter Facebook

Archetypes Of Attraction

Waves
Led by: Chris Camp
20 Jan 2018 - 21 Jan 2018
Lokacija: Deurne, Jan Brochovenstraat, 2100 Antwerpen
Antwerp, Belgium Prikaži mapu
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

 Alle ervaringen die je als mens kan beleven zijn deel van het collectieve bewustzijnsveld. Dit veld omhelst elke mogelijke ervaring, met zowel zijn kwaliteiten als zijn schaduwkanten. Als mensen zijn we onlosmakelijk verbonden met dit alwetend veld. Ook de vele verschillende belevingen van aantrekking, sensualiteit en seksualiteit zijn hier onderdeel van.

De workshop ‘Archetypes of Attraction’ nodigt je uit om op ontdekkingreis te gaan naar de bron van jouw seksuele aantrekking. We werken met verschillende archetypes: de versierder, de lover, de minnaar, de held, de wilde zoon, het verlegen meisje, de vamp, de slet, de god(in), de amazone, de madonna,… Er zijn oneindig veel verschijningsvormen om onze aantrekking tot iets te uiten. Het zijn allemaal andere facetten van dezelfde energie.
In een gezonde relatie met jezelf komt elk van deze archetypes, in mindere of meerdere mate, tot expressie. In de realiteit zien we vaak dat we maar een beperkt deel van het spectrum belichamen. Onze seksuele expressie zit vastgeroest in taboes. We leven de patronen van onze ouders, van onze maatschappij en cultuur. Door onze levensenergie tot een minimaal spectrum te beperken, houden we ons ware potentieel klein.

Als je jezelf wil bevrijden van oude overtuigingen, culturele en maatschappelijke normen, is het belangrijk dat je kan stromen tussen de uitersten van het spectrum. Vandaar uit kan je voor jezelf bepalen waar jouw evenwichtspunt is. De plek die voor jou voedend is in contact met jezelf en de andere mensen rondom je.

In deze workshop maken we op een veilige manier ruimte om zowel onze mooiste geschenken als onze diepste monsters in relatie met onze seksuele energie in beweging te brengen. Om nog dieper in verbinding te komen met onze essentie, onze pure, oneindige, creatieve, orgastische stroom van levensenergie.

We maken ruimte voor veiligheid, in respect met onszelf en vooral ook in respect met elkaar. Iedereen is welkom om deze workshop op zijn manier te ervaren, met je eigen grenzen en je eigen wensen. Wij zorgen voor een ondersteunende veilige ruimte waarin jij een stap kunt zetten in jou proces rond aantrekking en seksualiteit.BILJEŠKE

Praktische info:

Datum:
Zaterdagavond 20 Januari van 19u30 tot 22u30
Zondag 21 Januari van 11u00 tot 18u00

Locatie:
Jan Brochovenstraat, 2100 Antwerpen

Begeleiding:
Chris Camp & Marlies Yemaya

Prijs:
95 € – crew: 45 €

Inschrijven:mail naar marlies@naturalbliss.be


Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


DETALJI O RAZINI RADIONICE

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREDUVJETI: No prerequisites required.

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading

Send me Teacher Training program updates*

Join The Moving Center New York Tribe*

Join North America Tribe*

Join Europe Tribe*

Join Australia Tribe*

Join Central America Tribe*

Join South America Tribe*

Join Asia Tribe*

Join Africa Tribe*