fbpx

5Ritmova Radionica


Twitter Facebook

Carpe Diem

Waves
7 May 2017
Lokacija: En Roi Dance School, Arkadiou 10, 15124
Athens, Greece Prikaži mapu
Organizer: Mara Lytrokapi


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

 Για τους 5Ρυθμούς®
Οι 5Ρυθμοί είναι μια πρακτική Διαλογισμού εν κινήσει. Είναι μια ολοκληρωμένη πρακτική που συνδυάζει σωματική και πνευματική άσκηση, μιας και στο μάθημα οι συμμετέχοντες κινούνται και ιδρώνουν. Αν κοιτάξει κανείς σε μια αίθουσα 5Ρυθμών θα δει να γίνεται ένα πάρτυ, έτσι μοιάζει.

Κινούμενοι την πρακτική των 5Ρυθμών αποκτούμε καλύτερη διανοητική και σωματική κατάσταση, μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε το σώμα μας έτσι ώστε να συνάδει με αυτό ακριβώς που θέλουμε να εκπροσωπούμε, αποκτάμε καλύτερη αίσθηση του εαυτού μας, και συγχρόνως απελευθερωνόμαστε, αποβάλλοντας συναισθήματα και συνήθειες που πλέον δεν μας εξυπηρετούν.
Η πρακτική των 5Ρυθμών απευθύνεται σε όλους όσους έχουν σώμα και αναπνέουν. Σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, κάθε σωματότυπου και επιπέδου εμπειρίας με την κίνηση ή τον διαλογισμό. Σε όσους έχουν όρεξη να ζήσουν κάθε στιγμή, να συνεχίσουν να γνωρίζουν τον εαυτό τους, να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους, να προσφέρουν στον εαυτό τους την πολυτέλεια του προσωπικού χρόνου. Σε όσους θέλουν να γυμνάσουν σώμα και μυαλό, να εξελίξουν τις ικανότητές τους στον τομέα της αυτοσυγκέντρωσης και της βαθειάς χαλάρωσης, σε όσους χρειάζονται να αδειάσουν από την συνεχή σκέψη, διασκεδάζοντας!Όλα αυτά γίνονται υπό τη μουσική υπόκρουση που διαλέγει ο δάσκαλος ανάλογα με το τι έχει σκοπό να ασχοληθεί στο κάθε μάθημα. Οι μουσικές που ακούγονται είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και μπορεί να είναι rock, house, κλασσική, ελληνική, αραβική..ουσιαστικά, σχεδόν τα πάντα! 

Η πρακτική έχει επηρεαστεί και από την μέθοδο Gestaldt. Η Gabrielle, στα 21 της, συναντήθηκε και συνεργάστηκε με τον Fritz Perls, τον «πατέρα» της ψυχοθεραπευτικής μεθόδου Gestalt, και δουλεύοντας την κίνηση με ασθενείς του σε βαριά κατάθλιψη και ψυχώσεις, παρατήρησε το προαναφερθέν περί κυμάτων, ενέργειας και μοτίβων. Έπειτα δούλεψε με πολλούς θεραπευτές, τον Osho, θιβετιανούς μοναχούς κ.ά. Η ίδια ήταν Αμερικανίδα και έζησε στη Νέα Υόρκη μέχρι το 2012, οπότε και απεβίωσε. Στο εξωτερικό η πρακτική υπάρχει και διδάσκεται επίσημα τα τελευταία 40 χρόνια, έχοντας ήδη μπει στην καθημερινότητα χιλιάδων ενήλικων, καθώς και παιδιών στα μοντεσοριαννά σχολεία. 

Σε αυτό το ημερήσιο σεμινάριο 5Ρυθμών θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε την σωματική νοημοσύνη και το ένστικτό μας. Το να διαλογίζεστε μέσα από την κίνησή σας θα αυξήσει την ουσιαστική σας παρουσία στην καθημερινότητα, βοηθώντας να ζήσετε στο τώρα κάθε στιγμή. Το να είστε αληθινοί φέρνει θετικές αλλαγές στην ζωή σας και ολονών που σχετίζονται μαζι σας.

bio 
Η Πάττυ Πετροπούλου είναι η μοναδική δασκάλα 5Ρυθμών® στην Ελλάδα. Ερχόμενη από επιχειρηματικό περιβάλλον, ερωτεύτηκε την πρακτική καθώς αισθάνθηκε ότι βρήκε μια παγκόσμια γλώσσα αληθινής επικοινωνίας. Η διδασκαλία της διακρίνεται από το πάθος της για την πρακτική και στόχος της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επιτρέψουν την αυθεντική κίνηση της ψυχής τους. Το 2014 πιστοποιήθηκε στην διδασκαλία των 5Ρυθμών® στην Αμερική .


BILJEŠKE

Ώρες: 11.00-18:00 με διάλλειμα


Κόστος 35.00 ευρώ
Για την κράτηση της θέσης σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα κάτωθι τηλέφωνα ή email: enroidancing@gmail.com , τηλ. 6947799219


Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


DETALJI O RAZINI RADIONICE

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREDUVJETI: No prerequisites required.

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading