fbpx

5Ritmova Radionica


Twitter Facebook

Zomerretraite voor vrouwen

Heartbeat, Waves
23 Aug 2024 - 25 Aug 2024
Lokacija: Dansherberg, Voordijk 22 Sint Hubert
Sint Hubert, Netherlands Prikaži mapu
Organizer: Pauline van Hezik


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

Welkom, lieve vrouw, om aan deze zomerretraite deel te nemen.


De essentie van deze driedaagse is voor heel even afstand te kunnen nemen van je dagelijkse leven. Een moment in het jaar om jezelf op te laden. Om tot rust te komen, te reflecteren op je leven, je relaties, je werk en de koers die je voor jezelf hebt uitgezet.  Het midden van de zomer is daar een mooi moment voor. De zon staat nog hoog in de hemel in de vakantietijd en het najaar is nog net niet gestart.


In deze zomerretraite zullen we veel dansen en ook wat zingen. We zijn in goed gezelschap van gelijkgestemde eigen-wijze vrouwen.  Er zullen momenten zijn van niets doen en stilte. We nodigen de kracht uit van delen en ondersteunen, van ontvangen en geven.


Om echt even de tijd te nemen voor jouw eigen-wijze waarheid, zullen we opnieuw onszelf ontvangen in ons bekken, ons hart en onze handen. Onze levensenergie daar ervaren en opnieuw opwekken. Zodat je daarna geïnspireerd nieuwe stappen kan zetten waar dat nodig is. En te vieren dat jij het bent die leeft!


We danse de 5Ritmes. Ik zal op de eerste dag een korte instructie geven over het dansen ervan. Daarna zullen de 5Ritmes dienen als ingang om te belichamen, jouw bewegingsmeditatie te volgen en ter integratie. Als je nog niet vaak 5Ritmes hebt gedanst, is het wel fijn dat je je eigen dansende stroom kan volgen.


Ook zullen we stembevrijdend zingen. Dit bouwen we stap voor stap op. Je hoeft hier geen ervaring in te hebben. En... iedereen heeft een lichaam, en kan dansen. Zo heeft iederen ook een stem, en kan zingen!


PRAKTISCH:

De zomerretraite vindt plaats in de fijne Dansherberg in Sint-Hubert. Een mooie dansplek met grote tuin erbij. Er is de mogelijkheid om te kamperen.

Elke dag nemen we 1,5 uur pauze en zullen we de lunch samen delen.


Voel je dat je erbij wilt zijn? Wees welkom.De groep is open voor 16 vrouwen. 

Kosten: Vroegboekkorting tm 31 juli €250 / daarna €285.

Aanmelden via de website.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met me op.

Warme groet,

Pauline van Hezik

info@paulinevanhezik.nl BILJEŠKE

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


DETALJI O RAZINI RADIONICE

In Heartbeat we explore our emotions as energy, as power, as part of being human. Old feelings that have been locked in our limbs or caged in our chest begin to shake loose. We get comfortable with feelings, neither hanging onto them nor pushing them away.
PREDUVJETI: Waves

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading