fbpx

5Rhythms Talleres


Twitter Facebook

Connections Module 1

Waves
Led by: Ron Hagendoorn
12 Mar 2016 - 13 Mar 2016
Ubicación: Centre Orion, Wollefoppenweg 91 A
Rotterdam, Netherlands Show map
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

DESCRIPCION

This workshop will be led in Dutch language without translation.

De doorgaande groep Connections bestaat uit drie weekenden. Per weekend verschuift het accent van de relatie met jezelf (maart) op de relatie met een ander (april) naar de relatie als deel van een groep (mei). In iedere module werken we met dans, beweging en eenvoudige oefeningen. Deelname is alleen mogelijk voor drie weekenden. Hiermee creëren we een veilige basis van waaruit vertrouwen kan groeien.

De thema's zijn gerelateerd aan de kennis die in de Vijf Ritmes besloten ligt. Aan de orde komen onder andere moed, vergeving, overgave, vrijgevigheid en service. We dansen diep waardoor eerlijkheid en kwetsbaarheid aan de oppervlakte kan komen. We worden zichtbaar en leren vertrouwen op de wijsheid van ons lichaam.

5Ritmes is een bewegingsmeditatie die is ontwikkeld door Gabrielle Roth. De vijf verschillende ritmes vormen met elkaar het fundament voor ontwikkeling en verandering. Ieder ritme is een wegwijzer op een specifiek gebied van het leven. Door met aandacht in het lichaam aanwezig te zijn en te (her)ontdekken waar beweging en stagnatie is, verdiep je de kennis over jezelf.

Deze doorgaande groep brengt misschien verandering in je leven en relaties. Als je diep werkt, zeker op een kwetsbaar terrein als relaties, kunnen gevoelens of herinneringen loskomen. Wanneer je die behoefte voelt is het mogelijk om tussentijds support te krijgen.

NOTAS

For more information please contact us.

WORKSHOP NIVEL

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PRERREQUISITOS: No prerequisites required.

Close it

Newsletter y listas de correo electrónico. Suscríbase!


Para recibir nuestro newsletter y estar en nuestra lista de correo, por favor completar y enviar este formulario:
* Campos requeridos

Form Heading