fbpx

5Rhythms Talleres


Twitter Facebook

Just be you, gewoon jezelf zijn

Heartbeat
Led by: Anne Geerts
13 Jan 2019
Ubicación: Polariteit, Verkortingsstraat 55
Gent, Belgium Show map
Organizer: Anne Geerts


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

DESCRIPCION

 Tijdens de dansdag geven we vooral aandacht aan wat je zelf kan doen om terug meer thuis te komen bij jezelf, eerlijk te zijn met wat je nodig hebt en hoe je ruimte kan laten voor wat zich aandient zonder oordeel. Als een interactie je terug wat dooreen schudt, gaat het erom dat je steeds weer kan gronden en centeren. Contacten die ons triggeren dagen ons uit om beter voor onszelf te zorgen, duidelijker te zijn in wat we verwachten en/of opener te zijn om te horen/zien wat de ander toont.... jij bepaalt mee het verloop van een contact. 

 

Voor volwassenen (+21J) ook geschikt voor hoogsensitieve mensen die moeite hebben om bij  zichzelf te blijven en om te gaan met veel input. Wie moeite heeft om grenzen aan te voelen. De beste cadeau voor jezelf en aan de wereld is : gewoon jezelf zijn! 

 
NOTAS

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In or Pre-Register


WORKSHOP NIVEL

In Heartbeat we explore our emotions as energy, as power, as part of being human. Old feelings that have been locked in our limbs or caged in our chest begin to shake loose. We get comfortable with feelings, neither hanging onto them nor pushing them away.
PRERREQUISITOS: Waves

Close it

Newsletter y listas de correo electrónico. Suscríbase!


Para recibir nuestro newsletter y estar en nuestra lista de correo, por favor completar y enviar este formulario:
* Campos requeridos

Form Heading