fbpx

5Ritmova Sat


Twitter Facebook

Year Group Moving Gabrielles 5R Medicine Mandala

Next Class: 8 Jun 2024 10:00 - 17:00
Lokacija: Wilderniscafé De Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, Kekerdom
Kekerdom, Netherlands Prikaži mapu
Organizer: Caroline Van de Ven


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

OPIS

 Een uitnodiging voor iedereen die voelt dat de 5Ritmes meer betekenen dan heerlijk dansen op geweldige muziek. Voor dansers die steeds weer verbaasd zijn over de grootse simpelheid en diepgang van flow, staccato, chaos, lyrisch en verstilling, die de uniek persoonlijke kracht van de ritmes willen voelen door ze keer op keer te bewegen en nieuwsgierig durven zijn naar zelfontmoeting en authenticiteit.


Gabrielle Roth, de moeder van de 5Ritmes zei: “Movement is my medicine, my meditation, my metaphor and my method, a living language we can rely upon to tell us the truth about who we are, who we are with, and where we are going. There is no dogma in the dance.”


Zij gaf ons een plattegrond, ‘a map’ van de ritmes; van hieruit ontwikkelde zij vele plattegronden die zij samenbracht in medicine mandala’s, waarin de ritmes laten zien wat zij vertegenwoordigen, waarin zij ons uitnodigen en uitdagen: onderzoeken van beweging, emoties, levensfases, de kracht van zijn en ons vermogen om te voelen, te weten, te zien en te helen. Zelfontmoeting en reflectie; body, heart, mind, soul en spirit; maps to ecstasy - het leven dansen!


In de jaargroep komen we van september 2023 t/m juni 2024 elke tweede of derde zaterdag van de maand bij elkaar, steeds met dezelfde groep dansers. We leren onszelf beter kennen en ook elkaar. Elke danser danst zijn/haar dans en vormt ook een spiegel voor de ander… we ondersteunen en gebruiken elkaar… dansend ontdekken we stukjes en beetjes van onze eigen, persoonlijke waarheid, onze eigen unieke kleur; in relatie met onszelf, met een ander en met de wereld om ons heen.


Deelnemen aan een jaargroep is een intensieve duik in de 5Ritmes en een diepte-investering in jezelf. Van harte welkom om er uit te halen wat er in zit!BILJEŠKE

 Praktische informatie:

Dit is een jaargroep, dus je verbind je voor 10 zaterdagen van 10.00-17.00 uur.

Data 2022: 16 september, 21 oktober, 18 november, 16 december

Data 2023: 13 januari, 10 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei en 8 juni


Prijs: € 800, maandelijkse betaling van €80. Meer betaling info bij aanmelding.Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


CLASS LEVEL DETAILS

In Heartbeat we explore our emotions as energy, as power, as part of being human. Old feelings that have been locked in our limbs or caged in our chest begin to shake loose. We get comfortable with feelings, neither hanging onto them nor pushing them away.
PREDUVJETI: Waves

Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading