fbpx

Profesores de 5Ritmos


Twitter Facebook

Anne Cornil

5Rhythms Teacher in Training
Welkom op mijn Sweats: Als "Teacher in training" aka TIT ondersteun ik de danser vooral en in eerste plaats met muziek, dit is bij mij (meestal) live elektronische muziek.
Dit uit zich in verschillende vormen en verschillende stijlen. Wij(5RTIT) houden ons niet aan 1 soort muziekstijl. Verandering in jouw beweging wordt getriggerd door de variatie van de muziek. Hier krijg je de kans om jouw lichaam te bewegen naar verandering, eerlijkheid en creativiteit.
Muziek live aanpassen tijdens mijn lessen geeft mij de kans om jouw als beweger te begeleiden waar nodig.
Wat muziek niet geeft is een volgtraject. We volgen niet de muziek maar we krijgen wel de kans om ons lichaam te volgen en de mogelijkheid te creëren om los te komen van eventuele patronen, triggers of om gewoon even lekker alles los te schudden.
5Ritmesis een uitnodiging om te spelen met je lichaam, verschillende ritmes te ontdekken, je connectie naar jouw energie te vinden en je bewust worden van de omgeving en alles er rond.
We openen een poort waar elke ademhaling een beweging krijgt waar we gronding zoeken en daaruit toelating vinden. We zijn aanwezig zonder daar een invulling aan te geven! We worden bewust van de omgeving rondom ons.
5 Ritmes is een bewegingsmeditatie een vorm van bewust wording en connectie met ons lichaam, geest en hart.
See you on the dance floor! Met veel liefde,
Anne (TIT)


ENG:
Welcome to my Sweat Your Prayers:
As a "Teacher in training" aka tit, I support the dancer mainly and primarily with music, which with me is (mostly) live electronic music.
This manifests itself in different forms and different styles. We(5RTITS) do not stick to 1 kind of music style. Change in your movement is triggered by the variation of the music. here you get the
Location: Gent, Belgium
Baila desde: 2006
Idiomas: Dutch


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

PRÓXIMAS CLASES

NOMBRE
DÍA
UBICACIÓN
27 Jun 2024
Gent, Belgium
Close it

Newsletter y listas de correo electrónico. Suscríbase!


Para recibir nuestro newsletter y estar en nuestra lista de correo, por favor completar y enviar este formulario:
* Campos requeridos

Form Heading