fbpx

5Rhythms Class


Twitter Facebook

5Rhythms Sweat

Led by: Juli Borras
Mentor:
Location: Girona, C/ L'Olivera, 14
Girona, Catalunya, Spain Show map
Organizer: Juli Borras


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

 * En castellano, más abajo

L'1 de Juny de 19.00 a 21.00 A Girona! A l'estudi Itzà: lhttp://www.estudiitza.com

Us ofereixo durant tres divendres d'estiu l'exploració de la dansa dels 5Ritmes® Sweat.

Consciència a través del moviment i la dansa. Es dirigeix als espais que crea per a tots aquells que vulguin explorar el món del moviment i connectar-se amb ells mateixos i altres a través del llenguatge corporal, ja sigui per autoconeixement, gestió d'estrès o confiança en si mateix@. La seva passió és crear ponts que connectin la cultura, l'edat i l'estatus social i portin els grups al moment actual per la simplicitat de la respiració, el moviment que emergeix i la creativitat del moment. L'art de la presència L'art de connectar-se a un mateix, als companys, al grup.

El primer taller comptarà amb la professora acreditada de 5Rtimes® Irene Hernández Sánchez: http://irene5ritmos.com

La dansa de 5Ritmes®

Creat per Gabrielle Roth i practicat per desenes de milers de persones a tot el món, 5R és una filosofia, perspectiva, art i pràctica del moviment dinàmic arrelat en el principi que si es posa la psique en moviment, es recuperarà. El moviment és tant medicina com metàfora, que va més enllà de les llengües, cultures i edats per transformar el sofriment en l'art, l'art en la consciència, la consciència en acció. Allà on es practiquen 5Ritmes®, neixen les comunitats per ballar, suar, canviar, recolzar i per oferir a cadascú un espai segur on trencar l'ego i despertar la part de nosaltres mateixos: una estrella suculenta, impredictible, fascinant, rockera, atrevida, que aspira a ser lliure. La creativitat, la connexió amb la comunitat.

Benvingut a qualsevol persona independentment de la seva experiència, edat o condició física. Ballem descalç@s amb roba còmode,i cal portar una mica d'aigua.

EN PRÀCTICA

Horaris: de 19 a 21 h (gràcies per arribar a les 18:45 per registrar-vos). No cal reservar. Aforament limitat

Tarifes de les sessions:

12 € normal / 10 € reduït (estudiant, aturat) o amb bonus dels 3 tallers 30€ / 10 € el primer descobriment de la dansa lliure

Sala: Estudi Itzà

C/ Olivella,11 - 17004 - Girona

Contacte: juli.borras5rhythms@gmail.com

Telèfon: 660 84 07 34

Estarem encantats de donar la benvinguda a tothom que vulgui explorar la lliure circulació

Esperant ballar junts

Juli Borràs

CASTELLANO

El 1 de Junio de 19.00 a 21.00 En Girona! Al estudio Itzà: lhttp://www.estudiitza.com

Os ofrezco durante tres viernes de verano la exploración de la danza de los 5Ritmos® Sweat

Conciencia a través del movimiento y la danza. Se dirige a los espacios que crea para todos aquellos que quieran explorar el mundo del movimiento y conectarse con ellos mismos y otros a través del lenguaje corporal, ya sea por autoconocimiento, gestión de estrés o confianza en si mateix@. Su pasión es crear puentes que conecten la cultura, la edad y el estatus social y traigan los grupos al momento actual por la simplicidad de la respiración, el movimiento que emerge y la creatividad del momento. El arte de la presencia El arte de conectarse a un mismo, a los compañeros, al grupo.

El primer taller contará con la profesora acreditada de 5Rtimes® Irene Hernández Sánchez: http://irene5ritmos.com

La danza de 5Ritmos®

Creado por Gabrielle Roth y practicado por decenas de miles de personas en todo el mundo, 5R es una filosofía, perspectiva, arte y práctica del movimiento dinámico arraigado en el principio que si se pone la psique en movimiento, se recuperará. El movimiento es tanto medicina como metáfora, que va más allá de las lenguas, culturas y edades para transformar el sufrimiento en el arte, el arte en la conciencia, la conciencia en acción. Allá donde se practican 5Ritmos®, nacen las comunidades para bailar, sudar, cambiar, apoyar y para ofrecer a cada cual un espacio seguro donde romper el ego y despertar la parte de nosotros mismos: una estrella suculenta, impredecible, fascinando, rockera, atrevida, que aspira a ser libre. La creatividad, la conexión con la comunidad.

Bienvenida a cualquier persona independientemente de su experiencia, edad o condición física. Bailamos descalzo@s con ropa cómodo,y hay que traer un poco de agua.

EN PRÁCTICA

Horarios: de 19 a 21 h (gracias para llegar a las 18:45 para registraros). No hay que reservar. Aforo limitado

Tarifas de las sesiones:

12 € normal / 10 € reducido (estudiante, parado) o con bonus de los 3 talleres 30€ / 10 € el primer descubrimiento de la danza libre

Sala: Estudio Itzà

C/ Olivella,11 - 17004 - Girona

Contacto: juli.borras5rhythms@gmail.com

Teléfono: 660 84 07 34

Estaremos encantados de dar la bienvenida a todo el mundo que quiera explorar la libre circulación

Esperando bailar juntos

Juli Borràs



NOTES

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Drop In


CLASS LEVEL DETAILS

A 5Rhythms SpaceHolder is mentored closely by a 5Rhythms Teachers Association member. The intention is to create consistent space for self-guided practice in the frontiers of our worldwide tribe. SpaceHolders organize 5Rhythms workshops a few times a year and host their mentor teacher in person or via skype to teach waves Classes. When the teacher is not in town, the SpaceHolder offers 2 5Rhythms Waves compiled in collaboration with their mentor, for students to practice. Read more about our SpaceHolder Mentorship program for communities that do not yet have a certified 5Rhythms teacher.
PREREQUISITES: None

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading