fbpx

5Rhythms Talleres


Twitter Facebook

Wave after Wave

Waves
Led by: Nina Ejlskov
6 Dec 2014
Ubicación: Ebberup Hus Ebberupvej 70 5631 Ebberup
Ebberup on Fyn, Denmark
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAPA

DESCRIPCION

Den hurtigste måde at stilne sindet, er at bevæge kroppen. At danse de 5Rhythms er at disciplinere sindet til at gå ud af den konstruktion det har fået og blive nærværende. At disciplinere sindet til at vende tilbage til nuet . Det er en bevægelses meditation. Praksissen er at danse. At bevæge kroppen. ”De 5Rhythms er et ”kort” til, hvor som helst – indre, ydre, forlæns, baglæns, fysisk, følelsesmæssigt, intellektuelt - De genforbinder os til vores krops visdom og frigiver bevægelses dynamiske helende krafter” Gabrielle Roth Ved at bruge kroppen, åndedrættet og rytmen ankommer vi igen hjem i os selv. Uanset hvilket mønster, sindelag, følelse eller tilstand der har overtaget, er der en rytme, en bevægelse der kan åbne op og føre os ind i fuld tilstedeværelse. Ind i nuet med et åbent sind og hjerte. At genskabe og genopdage os selv på ny igen og igen. Det åbner for en ny følelse af frihed og mulighed, som er både overraskende og healende, spændende og dybt genopbyggende. Vi danser for at overgive os til et større rum end det personlige. Vi danser for at slippe alt hvad der er og forbinde os med det kreative rum. Bevæget og flyttet fra et sted til et andet.. Igen og igen og igen.

NOTAS

Lørdag d. 6. december 2014 kl. 10:00-15:00 Pris: 300 kr. ( incl.i prisen er let anretning bestående af frugt og grønt samt te.) Tilmelding : ne@ninaejlskov.dk Vi starter præcis, så kom gerne 15-20 minutter før så du har tid til at gøre dig klar. Du vil svede så tag flere lag tøj med, så du kan justere dig i forhold til din temperatur. Da vi bevæger os meget, er det vigtigt at indtage væske, så medbring en vandflaske.

WORKSHOP NIVEL

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PRERREQUISITOS: No prerequisites required.

Close it

Newsletter y listas de correo electrónico. Suscríbase!


Para recibir nuestro newsletter y estar en nuestra lista de correo, por favor completar y enviar este formulario:
* Campos requeridos

Form Heading