fbpx

5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

A Magical Journey

Waves
7 Jul 2018 - 14 Jul 2018
Location: La Gomera, Finca Argayall
La Gomera, Spain Show map
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

 Je gaat een magische reis maken tijdens je verblijf op de krachtplek Finca Argayall (Place of Light) op La Gomera. We dansen en Zijn. Acht dagen en zeven nachten lang worden we omringd door zee, zon, zand en saharawind. Vogels roepen in de nacht. Wat belangrijk voor je is, toont zich. daarmee ga je de dans aan. Alles communiceert, niets is wat het lijkt. in deze overvloed is de eenvoud. Magisch! 


We dansen 5 dagen de 5Ritmes in de fijne zeshoekige dansstudio van Argayall tussen de mangobomen en bananenplantages. Elke ochtend dansen we drie uur; in de late middag nog eens twee uur. Op dinsdag ben je vrij; een dag om te rusten en van het eiland te genieten, misschien wel met een boot de oceaan op om dolfijnen te zien. 


De workshop start op zondag 8 juli en eindigt op vrijdagavond 13 juli. Aankomst op zaterdag 7 juli voor de gezamenlijke avondmaaltijd. Vertrek is op zaterdagochtend 14 juli.

Deelname aan de workshop bedraatg 375 euro. Bij aanmelding en betaling voor 1 mei betaal je 325 euro. Daarnaast boek je een arrangement op Argayall. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Alles per nacht inlusief verwend worden met drie heerlijke vegetarische maalijden per dag van zoveel mogelijk biologische en locale producten.


Ja het wordt een magische reis.....


Voor meer informatie en aanmelding:

Rian van Duijnhoven, 06-26642181, info@rian5ritmes.nl

Pauline van hezik, 06-11864783, paulinevanhezik.com
NOTES

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading