5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

Sacred Pause

Waves
27 Dec 2019 - 29 Dec 2019
Location: Pand 18, St. Josephstraat 18
'S-Hertogenbosch, Netherlands Show map
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

 A sacred pause begins in this moment as you slow down and check in with yourself, still your body, listen to your breath, watch the waves of thoughts, sensations and emotions, and have compassion for yourself”

(Lisa E. McCrohen)

Alweer het zesde jaar is er de SACRED PAUSE tussen Kerst en Oudjaar, samen met mijn collega Pauline van Hezik. Een driedaagse dansworkshop voor ieder die alles wil vertregen en alles wil dansen. Drie intieme dansedagen voor de dans met jezelf en in de groep verbonden zijn. verstillen en uitrazen, alles is welkom. Traditiegetrouw is er een nest; een grote, zachte rustplek waar je even helemaal mag zijn en niets hoeft. 

We kijken terug naar 2019 dat bijna achter je ligt. Tijd voor reflectie en dankbaarheid. De lessen, de cadeautjes, de zaadjes die zijn geplant. We kijken in de richting van 2020 dat voor je ligt. Wie wil je zijn en wat wil je oogsten? Vanuit welke kwliteit? Welke intentie wil je zetten? De tijd ertussen, oz o belangrijk, het dansen in ZIJN. De ontvankelijke en lege ruitme war je het niet oeft te weten. We werken met verdiepende vragen (inquiry), beeld en collage. We dansen in een levensgrote spiraal, naar binnen, naar buiten. Dit is ons overgangsritueel van 2019 naar 2020.

Hoe mooi zal het zijn als jij erbij bent.

 NOTES

Je schrijft je in voor de hele workshop. Anders dan voorgaande jaren is het niet mogelijk om een losse dag mee te dansen.

Elke dag: 10.00 – 17.00 uur, muziek is aan vanaf 9.45 uur

Neem mee: Flesje water, loszittende kleding in laagjes om in te bewegen, lunch om te delen. bord/mok/bestek, schrijfmateriaal en al het overige dat je nodig hebt.

Jouw investering: € 185 vroegboekkorting als je voor 1 december hebt aangemeld en betaald. Daarna betaal je € 215. Graag vooraf aanmelden. Dit kan via info@rian5ritmes.nl of paulinevanhezik@gmail.com


Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading

Send me Teacher Training program updates*

Join The Moving Center New York Tribe*

Join North America Tribe*

Join Europe Tribe*

Join Australia Tribe*

Join Central America Tribe*

Join South America Tribe*

Join Asia Tribe*

Join Africa Tribe*