fbpx

5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

"ADDICTED OR NOT"

Waves
29 Jun 2017 - 1 Jul 2017
Location: Walpurgis , Deureneleitje 6 Mortsel
Antwerp, Belgium Show map
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

 In deze driedaagse workshop gaan we bewust met een open mind en hart kijken naar onze verslavingen. Op verschillende niveaus zijn we bewust of onbewust gehecht aan allerlei patronen. Deze patronen ombuigen, maakt je vrijer in alles wat je doet, waardoor je creatiever en meer bezield het leven gaat leven. Patronen tasten je eigenwaarde aan omdat je jezelf niet waarachtig vertrouwt. Vanuit dit onbewust wantrouwen gaan we via onze patronen onze behoeften  bevredigen. We zijn er afhankelijk van. Maar ben je hierdoor helemaal hier en nu aanwezig in vrede en mededogen met jezelf en de wereld?

Via bewuste diepgaande oefeningen gaan we ons veld van patronen proeven in beweging, waardoor we ze na de workshop veel sneller herkennen en de keuze hebben om ze niet meer te leven. Zonder herkenning en beleving van je patronen, heb je niet de keuze en de mogelijkheid om ze om te keren.

De 5Ritmes dans met grote regelmaat beoefenen, maakt ons vrij van wie we niet zijn. Om te belichamen wie we wél zijn en dit ten volle te eren.


Mortsel ?? Antwerpen
Zaterdag en zondag / 10u30u ?? 17u30
Prijs: 170? (150? voor 1 februari betaald, voorschot van 90?)


See you on the dance floor.
Sweet hug ❤
Katya Verbrugghe
NOTES

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading