fbpx

5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

Roots

Waves
Led by: Chris Camp
23 Apr 2017
Location: Klooster Menas, Blekkervijverstraat 20, 9880 Sint-Maria-Aalter
Gent, Belgium Show map
Organizer: Liesbeth Last


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

 “Everything you see has its roots in the unseen world.
The forms may change yet the essence remains the same.”
— Rumi 


Wortels. Wortels zijn hetgeen waarmee we verbonden zijn in de aarde, in de materie. Hetgeen ons lichaam voedt. Ze halen de sappen uit de grond en laten deze door ons stromen. We zijn geworteld in onze familie door onze ouders, geworteld in onze cultuur door onze voorouders en geworteld in onze samenleving door de mensen die het dichtst bij ons staan

NOTES

 In deze workshop gaan we aan de slag met al onze wortels. Hoe stromen de sappen van de aarde door ons heen, en hoe hebben mijn ouders en voorouders nog invloed op de vorm van mijn dans. We eren dat wat er voor ons kwam en we maken onszelf vrij om nog meer ons eigen pad te gaan bewandelen in dit leven, geworteld in de ervaringen van zij die voor ons kwamen, gesteund door onze wortels in de aarde en gedragen door de verbinding met de mensen rondom ons.

23 April is wereld-erfgoeddag. Oude gebouwen worden vaak bezocht op zo een dag, en niet zozeer omdat ze oud zijn, maar vaak omdat ze een stuk van onze cultuur of onze religie vertegenwoordigen. Een ideaal moment om ons persoonlijk erfgoed te herontdekken, en  stil te staan bij wat we geërfd hebben van zij die voor ons kwamen.

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading