fbpx

5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

Vinter-Rytmer

Waves
7 Feb 2020 - 9 Feb 2020
Location: Arbeideren, Arbeideren, Skolegata 9, 8445 Melbu
Melbu, Norway Show map
Organizer: Marte Opshaug Teigen


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

Det å leve i en kropp, som et fysisk og åndelig vesen, det er litt av en reise. En hel helg med 5Rytmer kan gi deg det pustehullet du trenger for å ta vare på deg selv. Bevissthet om kroppen, pusten og energien din kan hjelpe deg å holde fokuset på det som er viktig - for deg. 


Sola har snudd, vi er fortsatt innerst i vinternatten, og i denne workshopen skal vi danse mot våren og det nye som skal spire i 2020. Vi bruker de 5Rytmene som kart, og nærmer oss våre viktigste spørsmål gjennom rytmene. Hvor vokser jeg akkurat nå? 

Hva i meg trenger mer rom, mer stillhet, mer pust, mer lytting, sånn at jeg kan vokse mot det jeg vil bli mer av.


De 5 Rytmene: Flyt, Stakkato, Kaos, Lyrisk og Stillhet, setter kroppen og psyken som helhet i bevegelse. Hver av rytmene er en hel verden i seg selv, med sin egen bevegelseskvalitet og energi. Du får instruksjon som er lett å følge, og som hjelper deg til å finne fram til de 5 Rytmene i din egen kropp. Alle danser på sin egen måte. Når vi lar kroppen uttrykke det som er sant i øyeblikket, fører det oss dypere inn i oss selv, og det blir en invitasjon til sjelen om å følge etter. Når kroppen og det vi føler, det vi vet og det vi ser blir til en enhet, er det en dyp heling som finner sted.


5Rytmer™ er en enkel men dyp og kraftfull bevegelsespraksis. Noen velger å kalle det meditasjon i bevegelse, noen velger å kalle det dans. Det er begge deler. Det er dans, men det er ingen trinn eller ”moves” du skal lære, og dermed kan du heller ikke gjøre ”feil”. Det er også meditasjon, laget for moderne, vestlige mennesker. Bli med på workshop, sett av tid til fordyping og egenomsorg, det vil du ikke angre på.NOTES

 

Refund Policy

 


Registration Policy

Pre-Registration Required


WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading