fbpx

5Rhythms Workshop


Twitter Facebook

Drumbone WEST

Waves
Led by: Arjan Bouw
19 Sep 2014 - 21 Sep 2014
Location: Okkenbroek
Deventer, Netherlands
Organizer:


I would like to opt-in to receive 5Rhythms Global emails about upcoming events. View our privacy policy.

MAP

DESCRIPTION

Het gebed van de afterbeat. De afterbeat leert ons loslaten en genieten. De afterbeat oogst het bitterzoete geluk van het voorbijgaande moment. Met de overgang naar de herfst komen de chaotische herfststormen. Zij inspireren ons om met overgave los te laten wat ons niet meer voedt. Zodat er ruimte komt om te kunnen oogsten wat ons wel voedt. Want dit is ook de tijd om te oogsten. Wat heb je te oogsten? Waarvan kan jij genieten? Daarnaast zullen we tijdens dit weekend het ritme van onze dag dansen en voelen waar er ruimte is om te veranderen.

NOTES

Alles heeft ritme. De zon en de aarde hebben ritme. Alle mensen hebben ritme. Kunnen die ritmes van onszelf, van elkaar en van de seizoenen samenvallen in onze dans? Drumbone is een festival om stil te staan bij de overgang van de seizoenen. Tijdens deze weekenden dansen we 5ritmes op de aarde, live-muziek zal onze voeten in beweging brengen en onze botten doen rammelen. Beat en beweging vallen samen, drummer en danser worden één. In eenheid vinden we stilte. Zonder stilte geen ritme, zonder ritme geen stilte. We dansen in een verwarmde tent op een mooi terrein. Slapen doe je in je eigen tent of andere mobiele woning. Er is een mobiele sauna en een biologisch restaurant van de skip&ik.

WORKSHOP LEVEL DETAILS

A Gabrielle Roth 5Rhythms Waves workshop is the foundation of the entire body of 5Rhythms work in which we expand our class work with a deepened physical expression and knowledge of the essential 5Rhythms and their polarities.
PREREQUISITES: No prerequisites required.

WORKSHOP SERIES

Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading

Send me Teacher Training program updates*

Join The Moving Center New York Tribe*

Join North America Tribe*

Join Europe Tribe*

Join Australia Tribe*

Join Central America Tribe*

Join South America Tribe*

Join Asia Tribe*

Join Africa Tribe*