fbpx

Bulgarije

My body is the spirit’s wife.


Wekelijkse Lessen



Periodic Classes

Sorry, no classes are scheduled at this time

Actuele Workshops



Centered - Усещане за център

Varna - 8 Jun 2024 to 8 Jun 2024
Daniela Peltekova

 

SCHRIJF JE VANDAAG IN!

Nurturing Flow - Плавен Поток

Sofia - 22 Jun 2024 to 22 Jun 2024
Daniela Peltekova

 Този уъркшоп е част от серията “Основи на 5-те Ритъма” и ще се фокусира върху първия ритъм.


Подхранващата същност на Плавния ритъм ни помага да задвижим енергията по цялото тяло и да се свържем с усещането си за жизненост и поток, а това разбива блокажите и ни прави по-цялостни и здрави.

В дълбината си плавният ритъм ни сближава с нашата „ин“ природа и ни отваря към силата на инстинктите. Така се отпускаме повече, можем чувстваме повече и ставаме възприемчиви към самите себе си. А когато усещаме тялото си и чуваме неговите потребности, можем да си дадем най-големия подарък – да се погрижим за себе си с мекота, любов и нежност.

Във времена на бързи промени и несигурност е важно да имаме практики, които ни помагат да навигираме във външния и вътрешния си свят. Танцът на 5-те ритъма е една такава практика, която, чрез свободен танц, ни представя цяла космология за изследване и разбиране на вълната на енергията в движение. По този начин развиваме повече усет към тялото си и средата, повече гъвкавост и адаптивност и към по-големия поток, който тече през нас – потокът на Живота.

SCHRIJF JE VANDAAG IN!

Lokale docenten

Daniela Peltekova Los Angeles, California Geeft les sinds: 2007  

“We are Gods and Goddesses with a global case of human amnesia. We dance to remember, we dance to forget, we dance to let go, to heal the cells of our body-mind and reignite the crystal imprints of our souls.”

More Information and Schedule
Close it

Aanmelding nieuwsbrief en mailinglijst


Vul onderstaande velden in om onze nieuwsbrief te ontvangen en om op onze mailinglijst te komen. Klik daarna op Verzenden:
* Verplichte velden

Form Heading