fbpx

Bulgaria

My body is the spirit’s wife.


Weekly ClassesPeriodic Classes

Sorry, no classes are scheduled at this time

Upcoming WorkshopsCentered - Усещане за център

Varna - 8 Jun 2024 to 8 Jun 2024
Daniela Peltekova

 

REGISTER TODAY!

Nurturing Flow - Плавен Поток

Sofia - 22 Jun 2024 to 22 Jun 2024
Daniela Peltekova

 Този уъркшоп е част от серията “Основи на 5-те Ритъма” и ще се фокусира върху първия ритъм.


Подхранващата същност на Плавния ритъм ни помага да задвижим енергията по цялото тяло и да се свържем с усещането си за жизненост и поток, а това разбива блокажите и ни прави по-цялостни и здрави.

В дълбината си плавният ритъм ни сближава с нашата „ин“ природа и ни отваря към силата на инстинктите. Така се отпускаме повече, можем чувстваме повече и ставаме възприемчиви към самите себе си. А когато усещаме тялото си и чуваме неговите потребности, можем да си дадем най-големия подарък – да се погрижим за себе си с мекота, любов и нежност.

Във времена на бързи промени и несигурност е важно да имаме практики, които ни помагат да навигираме във външния и вътрешния си свят. Танцът на 5-те ритъма е една такава практика, която, чрез свободен танц, ни представя цяла космология за изследване и разбиране на вълната на енергията в движение. По този начин развиваме повече усет към тялото си и средата, повече гъвкавост и адаптивност и към по-големия поток, който тече през нас – потокът на Живота.

REGISTER TODAY!

Local Teachers

Daniela Peltekova Los Angeles, California Teaching Since: 2007  

“We are Gods and Goddesses with a global case of human amnesia. We dance to remember, we dance to forget, we dance to let go, to heal the cells of our body-mind and reignite the crystal imprints of our souls.”

More Information and Schedule
Close it

Newsletter & Email List Sign-up


To receive our newsletter and be on our e-mail list, please fill out and submit this form:
* Required Fields

Form Heading