fbpx

Bugarska

My body is the spirit’s wife.


Tjedni SatoviPeriodic Classes

Nažalost, u ovom trenutku nema satova

RadioniceNurturing Flow - Плавен Поток

Sofia - 22 Jun 2024 to 22 Jun 2024
Daniela Peltekova

 Този уъркшоп е част от серията “Основи на 5-те Ритъма” и ще се фокусира върху първия ритъм.


Подхранващата същност на Плавния ритъм ни помага да задвижим енергията по цялото тяло и да се свържем с усещането си за жизненост и поток, а това разбива блокажите и ни прави по-цялостни и здрави.

В дълбината си плавният ритъм ни сближава с нашата „ин“ природа и ни отваря към силата на инстинктите. Така се отпускаме повече, можем чувстваме повече и ставаме възприемчиви към самите себе си. А когато усещаме тялото си и чуваме неговите потребности, можем да си дадем най-големия подарък – да се погрижим за себе си с мекота, любов и нежност.

Във времена на бързи промени и несигурност е важно да имаме практики, които ни помагат да навигираме във външния и вътрешния си свят. Танцът на 5-те ритъма е една такава практика, която, чрез свободен танц, ни представя цяла космология за изследване и разбиране на вълната на енергията в движение. По този начин развиваме повече усет към тялото си и средата, повече гъвкавост и адаптивност и към по-големия поток, който тече през нас – потокът на Живота.

PRIJAVI SE!

Flight - Порив

Sofia - 27 Jun 2024 to 27 Jun 2024
Daniela Peltekova

 “Всички сме родени, за да се движим и да се предадем на пулсацията и ритъма. Душата ни е танцьор. Няма усилие. Няма оценка. Това е просто чистата енергия на момента.” – Габриела Рот, създателка на 5-те Ритъма.

☀️Топлината на лятото леко ни отпуска, омекотява тялото и ни кани да се обърнем с въпрос към всички ненужни съпротиви, а след това да разперим ръцете си в подготовка за полет.

PRIJAVI SE!

Lokalni Učitelji

Daniela Peltekova Los Angeles, California Podučava Od: 2007  

“We are Gods and Goddesses with a global case of human amnesia. We dance to remember, we dance to forget, we dance to let go, to heal the cells of our body-mind and reignite the crystal imprints of our souls.”

Više obavijesti i raspored
Close it

Prijava za newsletter i e-poštu


Želite li od nas primati newsletter i e-poštu, molimo ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam ga:
* Obavezna Polja

Form Heading